• page_banner

Produk

Kita duwe rega paling larang kanggo produk sing padha kualitas. Dijamin kualitas lan menehi bathi luwih akeh. Kanggo distributor, kita duwe rega istimewa.

  • Organic Ganoderma shell-broken Spore Powder capsules

    Kapsul Spore Powder Ganoderma organik sing rusak

    Jinis: Ekstrak Jamur

    Wangun: Bubuk

    Bagéyan: awak woh

    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tes dites: HPLC

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.