• page_banner

Pambuka Perusahaan

Didirikan ing taun 2003, Wuling minangka perusahaan bioteknologi sing spesialisasine ing produksi lan pangolahan jamur obat organik lan suplemen panganan. Dimulai lan dikembangake ing China, saiki kita wis ngembang menyang Kanada lan nawakake puluhan produk jamur sing beda. Produk lan fasilitas wis entuk sertifikasi ing ngisor iki: USFDA, USDA organik, UE organik, organik Tiongkok, halal lan halal, HACCP lan ISO22000.

Sertifikasi kasebut ing ndhuwur uga sawetara liyane nyedhiyakake akeh pelanggan ing luwih saka 40 negara lan wilayah sing yakin bakal entuk jamur obat organik lan produk jadi sing paling apik.

indutrtion1
indutrtion2

Tanduran Tanduran

Kualitas kita asale saka pilihan rinci lan standar bahan baku sing ketat sing digunakake lan praktik paling apik kanggo budidaya.

Basis taneman organik kita dununge ing sikil kidul Gunung Wuyi, jembaré udakara 800 mu. Gunung Wuyi minangka salah sawijining cadangan alam utama ing Tiongkok, ing endi hawa sekitare seger lan bebas polusi buatan lan cocog banget kanggo tuwuh jamur obat. Kita nggunakake galur berkualitas tinggi lan milih media budaya non-polusi lan ngetutake peraturan tanduran GAP global lan standar organik AS / EU sajrone tuwuh jamur. Kita ora nggunakake pupuk kimia utawa pestisida lan duwe syarat sing ketat banget babagan kualitas banyu kanggo njamin jamur bermutu tanpa pestisida utawa residu logam abot.