• page_banner

Produk

Kita duwe rega paling larang kanggo produk sing padha kualitas. Dijamin kualitas lan menehi bathi luwih akeh. Kanggo distributor, kita duwe rega istimewa.

  • Cordyceps Military Extract Powder

    Powder Ekstrak Militer Cordyceps

    Jinis: Ekstrak Jamur

    Wangun: Bubuk

    Bagéyan: awak woh

    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: Wêdakakêna kuning coklat

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tes dites: HPLC

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.

  • Shiitake extract powder Bag Mushroom Supplements

    Ekstrak bubuk Shiitake Suplemen Jamur Kantong

    Lentinus edode (shiitake) minangka jamur tradisional Tionghoa sing misuwur, ing saindenging jagad, iki minangka jamur paling wiwitan sing ditanam dening manungsa. Edhisi lentinus (shiitake) duwe akeh unsur nutrisi lan rasane enak saengga dijenengi "jamur raja".

     

    Shiitake bisa nambah kekebalan awak, nyegah hawa anyep, nyegah rachitis, zat lentysin sing bisa nyegah sirosis pembuluh getih, nyuda tekanan getih. Lan shiitake uga dianggep minangka panganan sing becik kanggo nyegah keracunan panganan asam.

  • Agaricus Blazei extract powder Bag Mushroom Supplements

    Ekstrak bubuk Agaricus Blazei suplemen Jamur Kantong

    Ekstrak Agaricus Blazei misuwur banget ing antarane masarakat. bisa nambah kakebalan, nyegah nyenyet. Awak woh rasane enak lan kalebu jamur sing bisa dipangan kanthi protein lan gula sing akeh. Saben 100 gram jamur pepe ngemot 40-45% protein mentah, 38-45% gula, 18,3% asam amino, 5-7% minyak mentah, 34% lemak mentah. Kajaba iku, uga ngemot vitamin B1, B2. Awak woh ngemot macem-macem zat aktif sing bisa nyuda tekanan getih, lsp.

  • Coriolusversicolor Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Ekstrak Bubuk Coriolusversicolor Suplemen Jamur

    Jamur buntut Turki wis digunakake ing obat-obatan Tiongkok nganti pirang-pirang ewu taun, nanging isih durung dingerteni minangka obat kanggo masarakat Kulon. Nanging bisa uga owah ing sawetara taun sabanjure, nanging, Para ilmuwan nemokake manawa jamur buntut kalkun minangka terapi kekebalan sing kuat, lan bisa mbantu sistem kekebalan pasien kanker payudara. Iki bisa uga tegese umur luwih dawa lan luwih apik kanggo pasien kanker ing saben deskripsi. Jamur buntut Turki bisa digunakake minangka panguat kekebalan kanggo segawon lan mbantu awak asu kasebut ngenali tumor kanker lan nglawan langsung.

  • Cordyceps Military Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Suplemen Jamur Ekstrak Militer Cordyceps Suplemen Jamur

    Ekstrak Cordyceps Sinensis menehi nutrisi paru-paru lan ginjel lan nambah inti lan energi vital. Ing pangobatan tradisional Tionghoa, cordyceps Sinensis dianggep nguntungake saluran paru-paru lan ginjel. Umume digunakake dening para pinituwa ing China minangka jinis "super-ginseng" kanggo peremajaan lan stamina. Bisa digunakake ing perawatan kanggo nolak arrhythmia, ngilangi pembengkakan lan ginjel. Digunakake kanggo atria prematur utawa prematur prematur, nefritis kronis, lan insufisiensi ginjel kronis.

  • Ganoderma lucidum Extract Powde Bag Mushroom Supplements

    Ganoderma lucidum Ekstrak Jamur Suplemen Jamur

    Jamur Reishi (Ganodorma lucidum) Dikenal minangka jamur sing kuat. Iki digunakake minangka Obat Tradisional Tiongkok nganti pirang-pirang atus taun lan dikenal bisa ningkatake umur dawa. Ekstrak Jamur Reishi digawe saka Jamur Reishi Abang kanggo mbantu nambah resistensi awak kanggo stres lan ngatasi tantangan kesehatan kanthi luwih cepet.

  • Lions Mane Mushroom Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Singa suplemen jamur suplemen jamur suplemen jamur

    Mane singa minangka bakteri succulent skala gedhe ing alas jero lan alas lawas. Lt seneng tuwuh ing bagean gedhe utawa bolongan wit. Umure enom putih, lan yen wis diwasa, banjur malih dadi coklat semu wulu semu wulune. Katon kaya endhas kethèk miturut bentuk, mula jenenge jenenge. Mane singa nduweni kandungan nutrisi sing dhuwur yaiku 26,3 gram protein saben 100 gram produk garing, yaiku dobel saka jamur normal. Isine nganti 17 jinis asam amino. Awak manungsa kudu mbutuhake wolung wong. Saben gram mane singa mung ngemot 4,2 gram lemak, yaiku panganan protein-protein sing asor-lemak sithik. lt uga sugih macem-macem vitamin lan uyah anorganik. Iki minangka produk kesehatan sing apik banget kanggo awak manungsa.

  • Maitake mushroom Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Suplemen jamur bubuk jamur maitake suplemen jamur

    Jinis: Ekstrak Jamur

    Wangun: Bagéyan Bubuk: awak woh

    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: Wêdakakêna kuning coklat

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tes dites: HPLC

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.

  • Chaga Extract Powder Bag Mushroom Supplements

    Suplemen Jamur Ekstrak Chaga Suplemen Jamur

    Jinis: Ekstrak Jamur

    Wangun: Bubuk

    Bagéyan: awak woh

    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: Wêdakakêna kuning coklat

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tes dites: HPLC

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.