• page_banner

Layanan sing Ditawarake

Wiwit taun 2003, kita wis ngembangake basis pelanggan kanthi global lan ngirim kanthi rutin menyang luwih saka 40 negara ing saindenging jagad. Ing babagan pangiriman, kita bisa nggunakake paling apik kanggo ngirim tepat waktu lan duwe tim sing apik kanggo ngatur iki.

Kita duwe tim luwih saka 75 staf ing R&D, penjualan lan produksi.

Fasilitas nduweni peralatan paling anyar kanggo ekstraksi, pangatusan, kapsul, campuran lan kemasan, kita ngasilake luwih saka 100 produk lan formula dhewe lan bisa nggawe campuran anyar kanggo nyukupi kabutuhan OEM kanggo para pelanggan.

Kita bisa mbantu nggawe produk anyar saka campuran lan formula nganti kemasan.

Kita duwe persetujuan FDA, sertifikasi organik USDA, sertifikasi organik EU lan sertifikasi organik China.

oem1
liucheng