• page_banner

Produk

Kita duwe rega paling larang kanggo produk sing padha kualitas. Dijamin kualitas lan menehi bathi luwih akeh. Kanggo distributor, kita duwe rega istimewa.

  • Agaricus Blazei Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Kapsul Agaricus Blazei Kapsul Sistem Kekuat 90 Pil Veggie

    Fonsion: Agaricus Blazei-Murrill (Agaricus Blazei) minangka jamur sing enak, kandhel kanggo gizi, ngemot mineral, serat, vitamin, lan asam amino. Asal saka Brasil, saiki wis akeh dikultur lan diteliti ing Jepang kanggo sifat promosi kesehatan. Komposisi protein kalebu 18 jinis asam amino. 8 jinis asam amino esensial awak wis lengkap. Uga ngemot macem-macem.

  • Oyster Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Kapsul Tiram Sistem Kuat Ooster 90 Pil Veggie

    Fonsion: Jamur tiram (Pleurotus ostreatus) tuwuh kanthi alami ing saindenging jagad ing alas, diarani kanthi bentuk lan warnane kaya kerang. Dheweke minangka jamur sing gampang ditanam sing dadi panganan populer ing Asia, Eropa, lan Amerika Utara. Enak banget uga menehi macem-macem sifat lan mupangat kesehatan.

     

     

  • Maitake Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Maitake Capsules Immune System Booster 90 Pil Veggie

    Fonsion:

    • Maitake (Grifola frondosa) minangka jamur polypore sing tuwuh ing klompok ing dhasar wit, utamane oak. Jamur iki umume dingerteni ing antarane para penutur basa Inggris minangka hen of the alas, hen-of-the-woods, endhas ram, lan endhas wedhus. Nilai nutrisi kasebut dhuwur banget. Awak sugih ing asam amino esensial, vitamin, lan mineral. Rasane enak.)

    • Maitake digunakake kanggo tingkat kolesterol sehat, tekanan getih normal lan kanggo nyengkuyung ati.

  • Organic Shiitake Extractive Capsules

    Kapsul Ekstrak Shiitake Organik

    Fonsion: Shiitake minangka jamur sing bisa dipangan saka Asia Wétan, sing ditandur lan dikonsumsi ing pirang-pirang negara Asia. Kanggo macem-macem sifat sing ningkatake kesehatan sing ditemokake sajrone pirang-pirang abad obat kuno, dianggep minangka jamur obat ing sawetara jinis obat tradisional.

  • Organic Oyster Mushroom Extractive Capsules

    Kapsul Ekstrak Jamur Tiram Organik

    Fonsion:Jamur tiram (Pleurotus ostreatus) tuwuh kanthi alami ing saindenging jagad ing alas, diarani kanthi bentuk lan warnane kaya kerang. Dheweke minangka jamur sing gampang ditanam sing dadi panganan populer ing Asia, Eropa, lan Amerika Utara. Enak banget uga menehi macem-macem sifat lan mupangat kesehatan.

  • Organic Turkey Tall Extractive Capsules

    Kapsul Ekstrak Tinggi Turki Organik

    Fonsion: TURKEY TAIL, uga dikenal minangka Coriolus Versicolor, minangka jamur polypore umum sing ditemokake ing saindenging jagad. Amarga bentuk lan pirang-pirang warna padha karo kalkun liar, Versicolor umume diarani buntut kalkun, sing paling misuwur kanggo ngrangsang fungsi kekebalan awak lan nyuda inflamasi.

  • Organic Agaricus Blazei Extractive Capsules

    Kapsul Ekstraktif Agaricus Blazei Organik

    Fonsion: Agaricus Blazei-Murrill (Agaricus Blazei) minangka jamur sing enak, kandhel kanggo gizi, ngemot mineral, serat, vitamin, lan asam amino. Asal saka Brasil, saiki wis akeh dikultur lan diteliti ing Jepang kanggo sifat promosi kesehatan. Komposisi protein kalebu 18 jinis asam amino. 8 jinis asam amino esensial awak wis lengkap. Uga ngemot macem-macem.

  • Organic maitake Extractive Capsules

    Kapsul Ekstrak maitake Organik

    Fonsion:

    • Maitake (Grifola frondosa) minangka jamur polypore sing tuwuh ing klompok ing dhasar wit, utamane oak. Jamur iki umume dingerteni ing antarane para penutur basa Inggris minangka hen of the alas, hen-of-the-woods, endhas ram, lan endhas wedhus. Nilai nutrisi kasebut dhuwur banget. Awak sugih ing asam amino esensial, vitamin, lan mineral. Rasane enak.)

    • Maitake digunakake kanggo tingkat kolesterol sehat, tekanan getih normal lan kanggo nyengkuyung ati.

  • Organic Cordyceps militaris Extractive Capsules

    Kapsul Ekstraktif Cordyceps militeris

    Fonsion:

    • Cordyceps dipikolehi dening serangga langsung sing tuwuh kanthi artifisial ing Cordyceps militaris. Iki minangka adaptogen herbal alami sing mbantu awak adaptasi karo stres. Iki misuwur amarga kemampuane kanggo nambah stamina, ketahanan, lan latihan olahraga. Konten utamane yaiku cordycepin, asam cordycepic, lan polisakarida cordyceps, sing nduweni nilai medis sing dhuwur banget.

    • Cordyceps minangka salah sawijining jinis jamur obat sing diarani entuk manfaat antioksidan lan anti-inflamasi. Wis suwe digunakake ing obat tradisional Cina, cordyceps kasedhiya ing Amerika Serikat minangka suplemen panganan.