• page_banner
logo-1

Wuling (Fuzhou) Biotechnology Co., Ltd.

Telpon: +86 591 8788 7676

Jam: Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Kantor: Shijiejinlong Plaza, Wusi Road, Fuzhou, Fujian, China

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita