• page_banner

Produk

Kita duwe rega paling larang kanggo produk sing padha kualitas. Dijamin kualitas lan menehi bathi luwih akeh. Kanggo distributor, kita duwe rega istimewa.

  • Agaricus Blazei Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Kapsul Agaricus Blazei Kapsul Sistem Kekuat 90 Pil Veggie

    Fonsion: Agaricus Blazei-Murrill (Agaricus Blazei) minangka jamur sing enak, kandhel kanggo gizi, ngemot mineral, serat, vitamin, lan asam amino. Asal saka Brasil, saiki wis akeh dikultur lan diteliti ing Jepang kanggo sifat promosi kesehatan. Komposisi protein kalebu 18 jinis asam amino. 8 jinis asam amino esensial awak wis lengkap. Uga ngemot macem-macem.

  • Oyster Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Kapsul Tiram Sistem Kuat Ooster 90 Pil Veggie

    Fonsion: Jamur tiram (Pleurotus ostreatus) tuwuh kanthi alami ing saindenging jagad ing alas, diarani kanthi bentuk lan warnane kaya kerang. Dheweke minangka jamur sing gampang ditanam sing dadi panganan populer ing Asia, Eropa, lan Amerika Utara. Enak banget uga menehi macem-macem sifat lan mupangat kesehatan.

     

     

  • Maitake Capsules Immune System Booster 90 Veggie Pills

    Maitake Capsules Immune System Booster 90 Pil Veggie

    Fonsion:

    • Maitake (Grifola frondosa) minangka jamur polypore sing tuwuh ing klompok ing dhasar wit, utamane oak. Jamur iki umume dingerteni ing antarane para penutur basa Inggris minangka hen of the alas, hen-of-the-woods, endhas ram, lan endhas wedhus. Nilai nutrisi kasebut dhuwur banget. Awak sugih ing asam amino esensial, vitamin, lan mineral. Rasane enak.)

    • Maitake digunakake kanggo tingkat kolesterol sehat, tekanan getih normal lan kanggo nyengkuyung ati.

  • Reishi polysaccharides extract

    Ekstrak polisakarida Reishi

    Uga dikenal minangka Danzhi, pait lan ora beracun. Ngobati simpul dada lan Qi. Jamuran Ganoderma lucidum diarani suket ganoderma lucidum. Iki kalebu polyporaceae lan salah sawijining jamur obat. Fitur utama yaiku bentuk ginjel payung, setengah bunder utawa cedhak-bunder, coklat abang kanthi kilau kaya cat. Stipe lan payung duwe warna sing luwih peteng.

  • Chaga Extract Powder

    Bubuk Ekstrak Chaga

    Chaga (Inonotus Obliquus) minangka jamur kuratif sing umume ditemokake ing wit birch. Beda karo jamur liyane, tuwuh sclerotium utawa miselium ing njaba wit, dudu awak sing woh. Jamur chaga paling apik kanggo konten antioksidan. Jamur chaga kurang saka kalori, serat sing akeh banget lan ora ana lemak, gula, lan karbohidrat. Antioksidan. Nyuda Kerusakan DNA. Peningkatan Sistem Kekebalan. Dhukungan Gastrointestinal. Pelindung Ati. Mbantu ndhukung Fungsi Kognitif Optimal. Iki mbantu njaga tingkat Gula Sang Sehat.

  • Shiitake extract powder

    Bubuk ekstrak Shiitake

    Lentinus edode (shiitake) minangka jamur tradisional Tionghoa sing misuwur, ing saindenging jagad, iki minangka jamur paling wiwitan sing ditanam dening manungsa. Edhisi lentinus (shiitake) duwe akeh unsur nutrisi lan rasane enak saengga dijenengi "jamur raja". Shiitake bisa nambah kekebalan awak, nyegah hawa anyep, nyegah rachitis, zat lentysin sing bisa nyegah sirosis pembuluh getih, nyuda tekanan getih. Lan shiitake uga dianggep minangka panganan sing becik kanggo nyegah keracunan panganan asam.

  • Turkey tail mushrooms(Coriolus versicolor) extract powder

    Jamur ekstrak jamur buntut Turki (Coriolus versicolor)

    Jamur buntut Turki wis digunakake ing obat-obatan Tiongkok nganti pirang-pirang ewu taun, nanging isih durung dingerteni minangka obat kanggo masarakat Kulon. Nanging bisa uga owah ing sawetara taun sabanjure, nanging, Para ilmuwan nemokake manawa jamur buntut kalkun minangka terapi kekebalan sing kuat, lan bisa mbantu sistem kekebalan pasien kanker payudara. Iki bisa uga tegese umur luwih dawa lan luwih apik kanggo pasien kanker ing saben deskripsi. Jamur buntut Turki bisa digunakake minangka panguat kekebalan kanggo segawon lan mbantu awak asu kasebut ngenali tumor kanker lan nglawan langsung.

  • Maitake mushroom Extract Powder

    Bubuk Ekstrak jamur Maitake

    Maitake minangka jamur sing larang regane minangka panganan lan obat. Bubar iki populer ing pasar Amerika lan Jepang minangka panganan sing apik banget, lan nutrisi sing unik lan nilai medis sing bisa narik perhatian. Polisakarida Maitake duwe fungsi antikanker lan anti-HIV lan bisa nyetel metabolisme kekebalan lan inkretion lan nutrisi. Jamur maitake uga apik kanggo ngobati hepatitis.

  • Agaricus Blazei extract powder

    Bubuk ekstrak Agaricus Blazei

    Ekstrak Agaricus Blazei misuwur banget ing antarane masarakat. bisa nambah kakebalan, nyegah nyenyet. Awak woh rasane enak lan kalebu jamur sing bisa dipangan kanthi protein lan gula sing akeh. Saben 100 gram jamur pepe ngemot 40-45% protein mentah, 38-45% gula, 18,3% asam amino, 5-7% minyak mentah, 34% lemak mentah. Kajaba iku, uga ngemot vitamin B1, B2. Awak woh ngemot macem-macem zat aktif sing bisa nyuda tekanan getih, lsp.