banner-01
banner-02
banner-03

Jamur obat

babagan kita

Didirikan ing taun 2003, Wuling minangka perusahaan biotek khusus ing produksi lan pamroses jamur obat organik lan suplemen panganan. Miwiti lan dikembangake ing China, saiki kita wis ngembang menyang Kanada lan nawakake puluhan produk jamur sing beda.

Tegal tandur ORGANIK

Basis taneman organik kita dununge ing sikil kidul Gunung Wuyi, jembaré udakara 800 mu. Gunung Wuyi minangka salah sawijining cadangan alam utama ing Tiongkok, ing endi hawa sekitare seger lan bebas polusi buatan lan cocog banget kanggo tuwuh jamur obat.

R&D lan kontrol kualitas

Ing saben produksi, kita ngawasi produk kanggo level bahan aktif sing relevan, supaya sampeyan duwe bahan dhasar sing kuat lan dhuwur utawa produk sing wis rampung. Kita wis bersertifikat ISO 22000 lan bisa menehi laporan uji coba SGS yen dibutuhake. Uga, kualitas kita teka saka pilihan rinci lan standar bahan baku sing ketat sing digunakake lan praktik paling apik kanggo budidaya.

kita ndhukung oem

Wiwit taun 2003, kita wis nambah basis pelanggan kanthi global lan ngirim luwih saka 40 negara ing saindenging jagad. Ing babagan pangiriman, kita kudu paling apik kanggo ngirim tepat waktu lan duwe tim sing apik kanggo ngatur iki. Kita duwe tim luwih saka 75 staf ing R&D, penjualan lan produksi.

Produk Kita

wuling

Bubuk Jamur Obat

Luwih saka 20 jinis ekstrak jamur berkualitas tinggi.
Kabeh bahan asale saka 100% awak buah jamur bersertifikat organik.
Beta-Glucan Mulai saka 10% -98%.
Polisakarida Wiwit saka 10% -98%.
Ora ana residu pestisida.
Tes Lab disetujoni Heavy Metal Standard.
Ora ana pangisi utawa Dextrin.

wuling

Kapsul Jamur Obat

Luwih saka 100 formula fungsional dening para konsumen kepenak.
Produsen bersertifikat GMP kanthi disetujoni organik.
FDA, USDA / EU ORGANIK, HACCP, ISO22000, KOSHER, Sertifikat HALAL.
Kontrol Kualitas wiwit wiwitan nganti pungkasan.
Produk khusus saka formula nganti botol.

wuling

Minuman Jamur & Teh

Minuman fungsional sing efektif ditambah karo jamur obat.
Bubuk bahan populer sing disertifikasi organik.
Kopi, teh, bubuk woh, bubuk kunir, bubuk Macha, Probiotik, Bubuk Protein.
Luwih saka 100 formula lan rasa sing wareg pelanggan.
Khusus saka roso menyang kothak njaba.
Layanan mandeg, Siap adol.

wuling

Juncao Red Reishi Series

Teknologi budidaya Juncao tujuane nglindhungi lingkungan saka ngethok kayu balak kanggo jamur.
Lumrahe tuwuh saka suket tartamtu.
Kandungan polisakarida lan triterpene sing dhuwur ing Red Reishi.
Pertanian pertama ing donya kanggo tuwuh Juncao Red Reishi.

apa sing kita ngerti babagan jamur obat?

Gmp & Amp; fda disertifikasi.
Digawe 100% khusus kanggo merek sampeyan.
Baris prduction apik.
Kita duwe formulator profesional lan desainer kemasan kanggo nggawe merek sampeyan sing sampurna!

warta lan informasi