• page_banner

Kabar

  • Are mushrooms good for you

    Apa jamur apik kanggo sampeyan

    Jamur duweni efek nguatake awak, tonifying qi, detoksifikasi, lan anti-kanker.Polisakarida jamur minangka bahan aktif sing diekstrak saka awak jamur, utamane mannan, glukan lan komponen liyane.Iku agen immunoregulatory.Studi wis nuduhake yen len ...
    Waca liyane
  • what’s chaga mushroom

    apa jamur chaga

    Jamur Chaga dikenal minangka "inten alas" lan "Siberian Ganoderma lucidum".Jeneng ilmiahe yaiku Inonotus obliquus.Iki minangka jamur sing bisa ditonton kanthi nilai aplikasi sing dhuwur utamane parasit ing kulit birch.Iki disebarake utamane ing Siberia, China, Amerika Utara ...
    Waca liyane
  • Anticancer Effect of Ganoderma lucidum on Human Osteosarcoma Cells

    Efek Antikanker Ganoderma lucidum ing Sel Osteosarcoma Manungsa

    Panliten kita nuduhake yen Ganoderma lucidum / reishi / lingzhi nuduhake sifat antitumor ing sel osteosarcoma in vitro.Ditemokake yen Ganoderma lucidum nyegah pertumbuhan sel kanker payudara lan migrasi kanthi nyuda sinyal Wnt / β-catenin.Iku nyuda kanker paru-paru liwat gangguan saka adhes fokus ...
    Waca liyane
  • Benefits of Shiitake Mushrooms

    Manfaat Jamur Shiitake

    Shiitake, dikenal minangka raja bandha gunung, minangka panganan kesehatan nutrisi sing dhuwur protein lan kurang lemak.Pakar medis Cina ing kabeh dinasti duwe diskusi sing misuwur babagan shiitake.Obat-obatan lan nutrisi modern terus riset sing jero, nilai obat shiitake uga terus-terusan ...
    Waca liyane
  • What Is Reishi Spore Oil Softgel

    Apa Reishi Spore Oil Softgel

    Riset Cina ngenani ganoderma bisa ditelusuri wiwit ewonan taun kepungkur, 《Shennong Materia Medica》kanggo ganoderma lucidum nduweni katrangan sing rinci, “Wiwit jaman kuna minangka nilai nutrisi sing paling apik, reishi nduweni akeh manfaat kanggo kesehatan manungsa.Khasiat utamane digunakake kanggo perawatan lan ...
    Waca liyane
  • What Are Shiitake Mushrooms?

    Apa Jamur Shiitake?

    Apa Jamur Shiitake?Mungkin sampeyan ngerti jamur.Jamur iki bisa dipangan lan enak.Bisa digunakake ing macem-macem masakan lan gampang ditemokake ing toko kelontong lokal.Mbokmenawa sampeyan ora ngerti manfaat jamur kanggo kesehatan.Lentinus edodes asalé saka pegunungan Jepang, Ko ...
    Waca liyane
  • what are the benefits of ganoderma lucidum

    apa gunane ganoderma lucidum

    Ing obat tradisional Cina, Ganoderma lucidum (Ganoderma lucidum) misuwur kanthi jeneng sing nggumunake, kalebu jamur ratu, jamu spiritual, tanduran pelindung sing apik, lan liya-liyane.Ganoderma lucidum duweni efek menenangkan sistem saraf, nyuda stres, nyedhiyakake turu sing luwih apik, lan ...
    Waca liyane
  • The best medicinal mushroom supplements to buy (top product list)

    Suplemen jamur obat sing paling apik kanggo tuku (dhaptar produk ndhuwur)

    Nalika peneliti terus nemokake keuntungan anyar saka psilocybin, jamur obat dadi luwih populer.Manfaat kasebut narik luwih akeh konsumen kanggo tuku produk sing gegandhengan karo jamur.Saiki, luwih gampang tuku jamur obat lan suplemen jamur kanthi online.Xelosibin minangka kontrol ...
    Waca liyane
  • Guide to medicinal mushrooms: Lion’s mane, Ganoderma lucidum, etc.

    Pandhuan kanggo jamur obat: Mane singa, Ganoderma lucidum, lsp.

    Pindhah, jamur ajaib. Jamur obat bisa mbantu ndhukung sistem kekebalan awak lan nambah memori, uga kekuwatan super liyane.Jamur wis resmi njupuk alih ruang kesehatan lan ngluwihi spesies gaib, malah sing sampeyan temokake ing piring.​​​Pecandu kesehatan...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2