• page_banner

Wuku Jamuran Obat

Kabeh jamur ngemot polisakarida, sing ditemokake bisa mbantu nglawan peradangan lan mbantu sistem kekebalan awak. Luwih saka 2.000 jinis jamur sing bisa didhahar ana ing planet iki. Ing kene kita mung njlentrehake fungsi jamur obat sing paling umum.

4c4597ad (1)
Ganoderma lucidum (Reishi)

1. Nambah Sistem Kekebalan

2. Nyuda tuwuhing tumor lan bisa nyegah Kanker

3. Proteksi ati lan detoksifikasi

4. Nyuda Peradangan lan tumindak minangka Antioksidan

5. Nambah kuatir lan Depresi

6. Ngurangi Alergi

7. Mupangate Ati

8. Mbantu sampeyan turu

9. Nambah fungsi Otak

10. Kesehatan Gut

11. Ngurangi gula getih

12. Ngurangi batuk lan nyuda sputum

lingzhi

Inonotus obliquus (Chaga)

1. Kanggo perawatan diabetes.

2. Efek anti kanker.

3. Combat AIDS: Ana pengaruh sing nyandhet banget tumrap AIDS.

4. Anti-inflamasi lan anti-virus.

5. Nambah sistem kekebalan.

6. Kanggo nyegah tekanan getih dhuwur lan lipid getih dhuwur, pembersih getih.

7. Anti-tuwa, mbusak radikal bebas ing awak, nglindhungi sel lan ningkatake metabolisme.

8. Hepatitis, gastritis, tukak duodenal, nefritis duwe efek terapi tumrap mutah, diare, gangguan gastrointestinal duwe efek terapi.

Inonotus_obliquus__Chaga_-removebg-preview

Hericium erinaceus (Singa Mane)

1. Singa, mane ngreksa saluran gastrointestinal.

2. Lion, s mane nambah kekebalan.

3. Mane singa anti-tumor, utamane ing kanker lambung.

4. umur dawa anti-tuwa.

houtougu

Maitake (Grifola Frondosa)

1. Polifakarida grifola frondosa duwe efek anti-kanker lan ningkatake kekebalan kaya polisakarida liyane, uga kanggo macem-macem jinis virus hepatitis;

2. beta-D-glukan unik nyuda tingkat glukosa getih lan duwe efek hipoglikemik;

3, asam lemak tak jenuh sing sugih duwe anti-hipertensi, efek hipolipidemik;

huishuhua

Agaricus Blazei

1. Agaricus bisa nambah fungsi kekebalan awak.

2. Agaricus bisa ningkatake fungsi hematopoietik sumsum balung manungsa.

3. Agaricus bisa ningkatake efek obat kemoterapi cyclophosphamide, 5-Fu.

4. Agaricus nyandhet tuwuhing sel leukemia. Polisakarida aktif fisiologis cocog kanggo perawatan leukemia bocah.

5. Agaricus duweni efek protèktif ing ati lan ginjel lan bisa ditrapake kanthi suwe.

6. Agaricus duwe fungsi anti kanker.

jisongrong

Tiram (Pleurotus Ostreatus)

1. Polifakarida grifola frondosa duwe efek anti-kanker lan nambah kekebalan kaya polisakarida liyane;

2. beta-D-glukan unik nyuda tingkat glukosa getih lan duwe efek hipoglikemik;

3. asam lemak tak jenuh sing sugih duwe efek anti-hipertensi, hipolipidemik;

pinggu

Edhisi Lentinula (Shiitake)

1. Nambah sistem kekebalan awak.

2. Anti kanker.

3. Nyuda tekanan getih, lan kolesterol.

4. Shiitake uga duwe efek terapi kanggo diabetes, tuberkulosis.

xianggu

Sinopsis Cordyceps (Cordyceps)

1. cordycepin ing Cordyceps minangka antibiotik spektrum luas sing kuat.

2. Polisakarida ing Cordyceps bisa ngatur kekebalan, pertahanan tumrap tumors lan mbantu nglawan lemes.

3. Fungsi asam Cordyceps sing luwih apik kanggo ningkatake metabolisme, ningkatake mikrokulasi.

chongcao

Coriolus versicolor (Turkey Tail)

1. Mbenakake kanthi parastikal

2. Efek anti-tumor

3. Anti-aterosklerosis

4. Peranan sistem saraf pusat

yunzhi

Jamur minangka panguat kesehatan sing kuat, lan mupangat sing didokumentasikan iku luar biasa. Nanging akeh ahli kesehatan nyaranake nggabungake pirang-pirang jamur obat kanggo efek sinergis. Ditambah maneh, jamur organik mesthi dadi pilihan sing paling apik!

https://www.wulingbio.com/reishi-polysaccharides-extract-product/
0223162753
bairong