• page_banner

Sugeng rawuh ing Wuling!

Didirikan ing taun 2003, Wuling minangka perusahaan biotek khusus ing produksi lan pamroses jamur obat organik lan suplemen panganan. Miwiti lan dikembangake ing China, saiki kita wis ngembang menyang Kanada lan nawakake puluhan produk jamur sing beda. Produk lan fasilitas wis entuk sertifikasi ing ngisor iki: USFDA, USDA organik, UE organik, organik Tiongkok, halal lan halal, HACCP lan ISO22000.

Sertifikasi kasebut ing ndhuwur uga sawetara liyane nyedhiyakake akeh pelanggan ing luwih saka 40 negara lan wilayah sing yakin bakal entuk jamur obat organik lan produk jadi sing paling apik.

about us

Ing Bioteknologi Wuling kita duwe area 133 hektar kanggo budidaya jamur obat, lan proses, fasilitas kita bisa tuwuh lan ngolah 10.000 kg sewulan. Wiwit taun 2003, kita wis nambah basis pelanggan kanthi global lan ngirim luwih saka 40 negara ing saindenging jagad. Ing babagan pangiriman, kita kudu paling apik kanggo ngirim tepat waktu lan duwe tim sing apik kanggo ngatur iki. Kita duwe tim luwih saka 75 staf ing R&D, penjualan lan produksi.

Fasilitas nduweni peralatan paling anyar kanggo ekstraksi, pangatusan, kapsul, campuran lan kemasan, kita ngasilake luwih saka 100 produk lan formula dhewe lan bisa nggawe campuran anyar kanggo nyukupi kabutuhan OEM kanggo para pelanggan. Kita bisa mbantu nggawe produk anyar saka campuran lan formula nganti kemasan. Kita duwe persetujuan FDA, sertifikasi organik USDA, sertifikasi organik EU lan sertifikasi organik China.

Wuling ngembangake lan ngrintis macem-macem jinis minuman kesehatan adhedhasar jamur organik kanggo para pelanggan, kalebu kopi jamur, teh jamur, bubuk panggantos jamur lan minuman energi jamur. Ing perawatan pribadi lan kaendahan, tim riset lan pangembangan uga nggawe sabun jamur obat, pasta gigi, produk pembersih, lan produk kecantikan fungsional.

Gawe nilai kanggo pelanggan wiwit wiwitan nganti pungkasan.

Wiwit awal perusahaan kasebut digawe, kita mesthi ngupayakake nggawe nilai kanggo para pelanggan kanthi produk sing didol lan layanan sing ditawakake. Wuling ngupayakake nyedhiyakake dhukungan dhukungan produk sing dipercaya kanggo para pelanggan, sing bisa kalebu pangembangan produk / formula, dhukungan teknis, desain gambar profesional lan kemasan kanggo solusi solusi mandhiri kanggo para pelanggan. Wuling kasedhiya kanggo mbantu pelanggan nggawe ide merek dadi kenyataan.

Kerja keras 17 taun lan bangunan merek saiki.

Kita bakal terus kerja keras kanggo nyedhiyakake layanan lan produk berkualitas tinggi kanggo mitra sing ngerti babagan arti jamur obat, lan bebarengan karo para pelanggan, kita bakal nggawe masa depan anyar jamur obat!

Kapasitas

Ing Bioteknologi Wuling kita duwe area 133 hektar kanggo budidaya jamur obat, lan proses, fasilitas kita bisa tuwuh lan ngolah 10.000 kg sewulan. Wiwit taun 2003, kita wis nambah basis pelanggan kanthi global lan ngirim luwih saka 40 negara ing saindenging jagad. Ing babagan pangiriman, kita kudu paling apik kanggo ngirim tepat waktu lan duwe tim sing apik kanggo ngatur iki. Kita duwe tim luwih saka 75 staf ing R&D, penjualan lan produksi.

Fasilitas nduweni peralatan paling anyar kanggo ekstraksi, pangatusan, kapsul, campuran lan kemasan, kita ngasilake luwih saka 100 produk lan formula dhewe lan bisa nggawe campuran anyar kanggo nyukupi kabutuhan OEM kanggo para pelanggan. Kita bisa mbantu nggawe produk anyar saka campuran lan formula nganti kemasan. Kita duwe persetujuan FDA, sertifikasi organik USDA, sertifikasi organik EU lan sertifikasi organik China.

Kontrol kualitas

Ing Wuling, kepala sekolah pertama ing kabeh produk sing diprodhuksi yaiku digawe karo awak woh Jamur amarga umume bahan aktif yaiku. Ing saben produksi, kita ngawasi produk kanggo level bahan aktif sing relevan, supaya sampeyan duwe bahan dhasar sing kuat lan dhuwur utawa produk sing wis rampung.

Kita mung pabrik ing donya sing nggunakake metode Juncao sing dipatenake kanggo budidaya Reishi!