• page_banner

Kontrol Kualitas

Ing Wuling, kepala sekolah pertama ing kabeh produk sing diprodhuksi yaiku digawe karo awak woh Jamur amarga umume bahan aktif yaiku.

Ing saben produksi, kita ngawasi produk kanggo level bahan aktif sing relevan, supaya sampeyan duwe bahan dhasar sing kuat lan dhuwur utawa produk sing wis rampung.

Kita minangka siji-sijine pabrik ing donya sing nggunakake metode Juncao sing dipatenake kanggo budidaya Reishi, sing ora mung ekologis luwih akeh nanging uga duwe bahan sing luwih aktif tinimbang Reishi sing wis thukul.

Kita wis bersertifikat ISO 22000 lan bisa menehi laporan uji coba SGS yen dibutuhake.

Saben urutan Jamur sing diprodhuksi dites kanggo pestisida, logam abot lan komponen aktif lan konten bakteri lan kudu mematuhi standar pamrentah sing disetujoni supaya bisa dikirim.

Ing saben langkah saka peternakan nganti produk rampung, kita njupuk kualitas, keamanan lan konsistensi nganti level paling dhuwur supaya sampeyan bisa ngerteni paling apik kanggo pangguna pungkasan.

zhiliang

Kualitas kita asale saka pilihan rinci lan standar bahan baku sing ketat sing digunakake lan praktik paling apik kanggo budidaya.
Basis taneman organik kita dununge ing sikil kidul Gunung Wuyi, jembaré udakara 800 mu. Gunung Wuyi minangka salah sawijining cadangan alam utama ing Tiongkok, ing endi hawa sekitare seger lan bebas polusi buatan lan cocog banget kanggo tuwuh jamur obat. Kita nggunakake galur berkualitas tinggi lan milih media budaya non-polusi lan ngetutake peraturan tanduran GAP global lan standar organik AS / EU sajrone tuwuh jamur. Kita ora nggunakake pupuk kimia utawa pestisida lan duwe syarat sing ketat banget babagan kualitas banyu kanggo njamin jamur bermutu tanpa pestisida utawa residu logam abot.

Semangat kerajinan nuntun proses ekstraksi jamur.
Sajrone 17 taun kepungkur, kanggo ngupayakake produk sing luwih apik, kita terus nambah garis produk lan ngoptimalake proses teknologi. Pabrik pangolahan jero kita nyakup area meh 20.000 meter persegi, lan duwe serangkaian lokakarya pangatusan lan panggilingan kanggo jamur, peralatan pangolahan lan ekstraksi, lokakarya pangolahan panganan kabeh memenuhi standar ISO22000 lan sesuai karo standar GMP. Kita bisa nyedhiyakake jamur garing organik lan konvensional kanthi jumlah akeh, bubuk jamur sing apik kanggo macem-macem meshes, kita bisa ngasilake polisakarida jamur lan beta glukan kanthi bahan aktif 10% nganti 95%, gumantung karo kabutuhan sampeyan, uga bisa nyedhiyakake produk siji-sijine isi cordycepin (bahan aktif ing cordycept) lan Hericium (bahan aktif mane singa) lsp.

zhengshu