• page_banner

KOPI REISHI CAPPUCCINO

Tipe Kopi: Kopi Instan

Rasa: Rempah-rempah & Herbs

Kemasan: kothak

Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

Kelas: Bahan Panganan

Brix (%): 89

Maks. Kelembapan (%): 0

Papan Asal: China

Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

Keuntungan Kesehatan: Meningkatake sistem immue

Umur rak: 2 taun


Detail Produk

Tag Produk

Lamaran

Panganan

Pasar Utama

● Kanada ● Amerika ● Amerika Selatan ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Layanan Kita

● Tim profesional ing umpan balik 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, proses produksi sing wis diaudit.

● Sampel (10-25gram) kasedhiya kanggo pemeriksa keadilan.

● Wektu pangiriman cepet sajrone1-3 dina kerja sawise nampa pambayaran.

● Dhukungan pelanggan kanggo R&D produk anyar , Kabeh Kopi Jamur Obat.

● Layanan OEM.

Fungsi

Sing nggawe Kopi dadi spesial yaiku tambahan ekstrak bubuk Ganoderma Lucidum berkualitas tinggi, Jamur Abang sing akeh nutrisi sing nyedhiyakake energi, mbantu ngusir racun saka awak, lan kanthi lembut mbantu ngilangi. Iki minangka jinis jamur sing, yen garing, bakal konsistensi angel kaya kacang kopi sing wis garing. Ganoderma Lucidum malah rasane kaya kopi lan nambah rasa kandel lan premium saka biji kopi premium sing digunakake ing formulasi kasebut. Gampang disiyapake lan gampang digawa.

nyedhiyakake luwih akeh energi lan semangat, kurang lemes, lan nambah tenaga otak sing seger lan nggawe sampeyan rumangsa enom lan waspada Nguatake organ kanggo ngilangi limbah lan detoksifikasi Nguatake sistem kekebalan awak Promosi turu sing apik.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita