• page_banner

Produk

Kita duwe rega paling larang kanggo produk sing padha kualitas. Dijamin kualitas lan menehi bathi luwih akeh. Kanggo distributor, kita duwe rega istimewa.

  • 100% Organic Ganoderma Extract Capsules

    100% Kapsul Ekstrak Ganoderma Organik

    Jinis: Ekstrak Jamur

    Wangun: Bubuk

    Bagéyan: awak woh

    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tes dites: HPLC

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.

  • Organic Ganoderma Spore Oil capsules

    Kapsul Minyak Spania Ganoderma Organik

    Jenis: Minyak Spora Reishi Spore Super Kritis

    Wangun: Softgels

    Bagéyan: awak woh

    Jinis Ekstraksi: ekstraksi CO2 superkritis

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.

  • Organic Ganoderma Spore Powder capsules

    Kapsul Powder Ganoderma Organik organik

    Jinis: Ekstrak Jamur

    Wangun: Bubuk

    Bagéyan: awak woh

    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tes dites: HPLC

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.

  • Organic Ganoderma shell-broken Spore Powder capsules

    Kapsul Spore Powder Ganoderma organik sing rusak

    Jinis: Ekstrak Jamur

    Wangun: Bubuk

    Bagéyan: awak woh

    Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

    Kelas: Bahan panganan

    Katon: kapsul

    Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

    Tes dites: HPLC

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

    Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.

  • REISHI CAPPUCCINO COFFEE

    KOPI REISHI CAPPUCCINO

    Tipe Kopi: Kopi Instan

    Rasa: Rempah-rempah & Herbs

    Kemasan: kothak

    Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

    Kelas: Bahan Panganan

    Brix (%): 89

    Maks. Kelembapan (%): 0

    Papan Asal: China

    Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

    Keuntungan Kesehatan: Meningkatake sistem immue

    Umur rak: 2 taun

  • Chinese Herbal Medicine Reishi Spore Oil Softgel

    Obat Herbal Tiongkok Reishi Spore Softgel

    Proses Produksi awak woh remella → Grind (luwih saka 50 meshes) → Ekstrak (banyu murni 100 ℃ ...