• page_banner

Ekstrak Singa Mane

Mane singa minangka bakteri succulent skala gedhe ing alas jero lan alas lawas. lt seneng tuwuh ing bagean gedhe godhong utawa bolongan wit. Umure enom putih, lan yen wis diwasa, banjur malih dadi coklat semu wulu semu wulune. Katon kaya endhas kethèk miturut bentuk, mula jenenge jenenge. Mane singa nduweni kandungan nutrisi sing dhuwur yaiku 26,3 gram protein saben 100 gram produk garing, yaiku dobel saka jamur normal. Isine nganti 17 jinis asam amino. Awak manungsa kudu mbutuhake wolung wong. Saben gram mane singa mung ngemot 4,2 gram lemak, yaiku panganan protein-protein sing asor-lemak sithik. lt uga sugih macem-macem vitamin lan uyah anorganik. Iki minangka produk kesehatan sing apik banget kanggo awak manungsa.


Detail Produk

Tag Produk

Spesifikasi

Jeneng Produk Singa Mane Ekstrak Kekebalan
Negara Asal Cina
Kasedhiya Ing Label Pribadi / OEM, Barang Kemasan Individu
Part Digunakake Mycelium utawa Fruiting awak
cara tes sinar ultraviolet
Penampilan Bubuk Coklat Coklat
Bahan Aktif Polisakarida Beta-glukans / Triterpenes
Ekstraksi lan pembubaran Banyu-Etanol
Pemisahan Polisakarida 10% -50% UV / 10: 1TLC
Industri terapan Obat, aditif panganan, suplemen panganan

Conto

Sampel 5-30g gratis, tulung konsultasi karo kami

Layanan DHL, FEDEX, UPS lan EMS sing trep

Paket & Kiriman

Pangiriman: Laut / Udara Pengiriman & Ekspres Internasional
Wektu Pengiriman: 5-7 dina apa sawise mbayar
Paket: 1-5kg / Aluminium foil bag, ukuran: 22cm (Lebar) * 32cm (Panjang) 15-25kg / Drum, ukuran: 38cm (Diameter) * 50cm (Dhuwur)
Panyimpenan: Dijaga saka cahya lan panas sing kuwat.
Beting: 24 wulan

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita