• page_banner

Ekstrak polisakarida Reishi

Uga dikenal minangka Danzhi, pait lan ora beracun. Ngobati simpul dada lan Qi. Jamuran Ganoderma lucidum diarani suket ganoderma lucidum. Iki kalebu polyporaceae lan salah sawijining jamur obat. Fitur utama yaiku bentuk ginjel payung, setengah bunder utawa cedhak-bunder, coklat abang kanthi kilau kaya cat. Stipe lan payung duwe warna sing luwih peteng.


Detail Produk

Tag Produk

Miturut Compendium of Materia Medica, ganoderma lucidum nduweni sipat rata, rasa pait, ora beracun lan simpul jantung. Iki menehi nutrisi ing ati, menehi nutrisi ing tengah, nambah kawicaksanan, nambah memori, tetep enom lan dawa taun suwene suwene.

Enrich jantung-qi — Ganoderma lucidum nambah mikrokulasi sirkulasi miokardial lan ngatur lipid getih. Iki digunakake kanggo ngobati hyperlipidemia lan penyakit jantung koroner.

Nambah kawicaksanan lan nambah memori —- Bisa ngobati neurasthenia, insomnia, nambah memori.

Tetep enom lan dawa taun suwene suwe - Ganoderma lucidum duwe anti-oksidasi, pemalsuan radikal bebas lan efek anti-penuaan.

Lambung lambung sing nyenengake lan nambah qi-Ganoderma bisa ngatur fungsi kekebalan awak lan nambah fungsi sistem organ vital kayata jantung, paru-paru, ati, ginjel, lsp.

 

Jinis:

Ekstrak Jamur, Jamur Alami

Wangun: Bubuk, Bahan Baku Raw / Powder / Powder / Irisan

Bagéan: Awak woh

Jinis Ekstraksi: Ekstraksi Cair-Padat

Kemasan: botol, Wadah Plastik, tas / kustomisasi

Papan Asal: Fujian, China

Kelas: 1

Jeneng Merek: Wuling

Nomer Model: LZQP-106

Saluran Produk: Jamur Organis Juncao Reishi

Bahan Aktif: Polisakarida; Triterpene

OEM & Sampel gratis: Kasedhiya

Fungsi: Kekebalan / Anti-lemes / Mbantu turu

MOQ: 1 kg

Umur rak: 24 wulan

Werna: Coklat kuning

Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing

Kemampuan Pasokan

1000000 Ton / Ton per Taun

Rincian Kemasan

Kemasan plastik akeh; barel; tas;

Syarat pelanggan

Pelabuhan: Wuling

Tipe Produk: Organik Juncao Reishi / Ganoderma lucidum / Jamur Lingzhi

Formulir: Awak woh / Irisan / Bubuk / Bahan baku

Titik adol: Teknologi Juncao Organik kanggo Budidaya lan Proses

Arah: Aduk karo banyu panas utawa lebokake sup

Bahan-bahan: Polisakarida; triterpenes.etc

Fungsi:

1. Nambah systerm kekebalan;

2. Ngurangi gula getih lan nglindhungi sel;

3. Mbantu nyerna, njaga tokoh;

4. Ngapikake turu, nggawe sampeyan luwih semangat;

Teknologi Juncao:

Teknologi Juncao ngindhari gangguan ekologis sing disebabake amarga nyuda akeh.

Jumlah wit, lan ora duwe masalah polusi lemah utawa polusi logam abot.

company img-1

company img-2

company img-3

company img-4

company img-5

company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita