• page_banner

Produk

Kita duwe rega paling larang kanggo produk sing padha kualitas. Dijamin kualitas lan menehi bathi luwih akeh. Kanggo distributor, kita duwe rega istimewa.

  • Reishi Black Coffee

    Kopi Ireng Reishi

    Tipe Kopi: Kopi Instan

    Rasa: Pait

    Fitur: Bebas Gula

    Kemasan: kothak

    Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

    Kelas: Bahan Panganan

    Brix (%): 0

    Maks. Kelembapan (%): 0

    Papan Asal: China

    Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

    Keuntungan Kesehatan: Meningkatake sistem immue

    Umur rak: 2 taun

  • red vegan lingzhi reishi extract capsules

    Kapsul ekstrak vegan lingzhi reishi abang

    Dianggo: Ngombe 2 kapsul kaping pindho saben dina sadurunge mangan

    Spefikasi: 500mg saben kap

    Umur rak: 24 wulan

    Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem / garing

    Cara pambayaran: T / T, W / U, Moneygram, Paypal

    Cara ngirim: DHL, Fedex, EMS, TNT, UPS, Liwat udara, Liwat segara

    Wektu kiriman: Gumantung saka jumlah pesanan sampeyan

  • Reishi Cafe Latte

    Reishi Cafe Latte

    Tipe Kopi: Kopi Instan

    Rasa: Rempah-rempah & Herbs

    Kemasan: kothak

    Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

    Kelas: Bahan Panganan

    Brix (%): 89

    Maks. Kelembapan (%): 0

    Papan Asal: China

    Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

    Keuntungan Kesehatan: Meningkatake sistem immue

    Umur rak: 2 taun

  • REISHI CAPPUCCINO COFFEE

    KOPI REISHI CAPPUCCINO

    Tipe Kopi: Kopi Instan

    Rasa: Rempah-rempah & Herbs

    Kemasan: kothak

    Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

    Kelas: Bahan Panganan

    Brix (%): 89

    Maks. Kelembapan (%): 0

    Papan Asal: China

    Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

    Keuntungan Kesehatan: Meningkatake sistem immue

    Umur rak: 2 taun