• page_banner

Reishi Cafe Latte

Tipe Kopi: Kopi Instan

Rasa: Rempah-rempah & Herbs

Kemasan: kothak

Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

Kelas: Bahan Panganan

Brix (%): 89

Maks. Kelembapan (%): 0

Papan Asal: China

Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

Keuntungan Kesehatan: Meningkatake sistem immue

Umur rak: 2 taun


Detail Produk

Tag Produk

Bahan baku:

Campuran bubuk kopi instan Arabica premium Malaysia kanthi rasa sing enak.

Fungsi:

Ing kopi tradisional kanggo nambah ekstrak Ganoderma lucidum organik, (100% bubuk Juncao Ganoderma lucidum, lan 20% bubuk ekstrak polisakarida), fungsi kopi asli bisa gawe seger, lan Luwih akeh kanggo nambah kakebalan lan efek spesifik liyane. "

Rasane:

Rasa kopi padha karo Organo Gold, disetujoni dening mayoritas pelanggan, kita entuk umpan balik sing apik dening para pedagang utama ing donya.

Kaluwihan:

Produk pasar kopi instan kanthi kompetisi sing homogen lan kompetitif banget, lan produk kopi Ganoderma ing katalog pelanggan duwe suplemen sing apik, sampeyan bisa njupuk saluran kopi asli pelanggan, lan langsung ngenalake lan adol kopi Ganoderma, para pelanggan uga duwe kesempatan kanggo ngadeg metu ing kompetisi homogen.

kerja sama win-win:

Yen sampeyan pengin ngembangake saluran pasar lokal, gawe merek sampeyan dhewe. Kita bisa ngewangi sampeyan supaya cita-cita sampeyan kayektenan. Kita nawakake layanan OEM sing trep banget lan berkualitas, sing regane kurang, regane murah lan dijamin kualitas. "

Rega:

Kopi minangka produk utama perusahaan, asring ana promosi dodolan, regane apik banget, bisa langsung ngrangsang kekarepane pelanggan kanggo menehi hasil.

Kemampuan R & D sing efisien

Kita bakal ngenalake produk kopi pasar kelas kapisan lan populer ing macem-macem wektu supaya sampeyan dadi dealer paling populer ing pasar lan saluran. "

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita