• page_banner

Kopi Ireng Reishi

Tipe Kopi: Kopi Instan

Rasa: Pait

Fitur: Bebas Gula

Kemasan: kothak

Sertifikasi: GMP, FDA, NOP, GAP

Kelas: Bahan Panganan

Brix (%): 0

Maks. Kelembapan (%): 0

Papan Asal: China

Bahan utama: organik Ganoderma lucidum, Coffea arabica

Keuntungan Kesehatan: Meningkatake sistem immue

Umur rak: 2 taun


Detail Produk

Tag Produk

Jamur Reishi ngemot Beta Glucans (polisakarida), karbohidrat rantai dawa sing dadi salah sawijining senyawa paling aktif ing jamur sing ningkatake sistem kekebalan awak. Beta Glukans uga ndhukung kesehatan usus, sing bisa nyebabake kakebalan sing luwih apik. Ndhukung sistem kekebalan awak sing sehat iku penting banget nalika nyoba nglindhungi awak saka adhem lan flu.

Jamur Reishi, sing paling asring ditemokake minangka suplemen bubuk, wis pirang-pirang taun digunakake ing obat-obatan Wétan. Iki digunakake kanggo mbantu ningkatake sistem kekebalan awak, nyuda stres, nambah turu, lan nyuda lemes.

Ramah kanggo macem-macem panganan: Vegan, Keto, Paleo, Whole30, kanca bebas susu utawa gluten.

Pasar Utama

● Kanada ● Amerika ● Amerika Selatan ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Layanan Kita

● Tim profesional ing umpan balik 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, proses produksi sing wis diaudit.

● Sampel (10-25gram) kasedhiya kanggo pemeriksa keadilan.

● Wektu pangiriman cepet sajrone1-3 dina kerja sawise nampa pambayaran.

● Dhukungan pelanggan kanggo R&D produk anyar , Kabeh Kopi Jamur Obat.

● Layanan OEM.

Gegayuhan

Instan Juncao Reishi Premium Cafe Style Black Coffee minangka produk kopi asli sing enak. Sing nggawe Kopi Ireng dadi spesial yaiku tambahan ekstrak bubuk Ganoderma Lucidum berkualitas tinggi, Jamur Abang sing akeh nutrisi sing nyedhiyakake energi, mbantu ngusir racun saka awak, lan kanthi lembut mbantu ngilangi. Iki minangka jinis jamur sing, yen garing, bakal konsistensi angel kaya kacang kopi sing wis garing. Ganoderma Lucidum malah rasane kaya kopi lan nambah rasa kandel lan premium saka biji kopi premium sing digunakake ing formulasi kasebut. Gampang disiyapake lan gampang digawa. 

Nyedhiyakake luwih akeh energi lan semangat, kurang kesel, lan nambah tenaga otak sing seger lan nggawe sampeyan rumangsa enom lan waspada Kuwatake organ kanggo ngilangi limbah lan detoksifikasi Kuatake sistem kekebalan awak Promosi turu sing apik.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita