• page_banner

Kapsul Minyak Spania Ganoderma Organik

Jenis: Minyak Spora Reishi Spore Super Kritis

Wangun: Softgels

Bagéyan: awak woh

Jinis Ekstraksi: ekstraksi CO2 superkritis

Kelas: Bahan panganan

Katon: kapsul

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.


Detail Produk

Tag Produk

Uga dikenal minangka Danzhi, pait lan ora beracun. Ngobati simpul dada lan Qi. Jamuran Ganoderma lucidum diarani suket ganoderma lucidum. Iki kalebu polyporaceae lan salah sawijining jamur obat. Sing utama
fitur kasebut yaiku bentuk ginjel payung, setengah bunder utawa cedhak-bunder, coklat abang kanthi kilau kaya cat. Stipe lan payung duwe warna sing luwih peteng.

Proses Produksi

awak woh remella → Grind (luwih saka 50 meshes) → Ekstrak (banyu murni 100 ℃ telung jam, saben kaping telu) → concente → pangatusan semprotan → Inspeksi Mutu → Pengemasan → Simpenan ing Gudang

Lamaran

panganan

Pasar Utama

● Kanada ● Amerika ● Amerika Selatan ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Layanan Kita

● Tim profesional ing umpan balik 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, proses produksi sing wis diaudit.

● Sampel (10-25gram) kasedhiya kanggo pemeriksa keadilan.

● Wektu pangiriman cepet sajrone1-3 dina kerja sawise nampa pambayaran.

● Dhukungan pelanggan kanggo R&D produk anyar.

● Layanan OEM.

Gegayuhan

Kapsul minyak spora Ganoderma ngemot triterpenoid asam Ganoderma, selenium, germanium organik, lan komponen aktif liyane, uga sawetara zat sing larut ing banyu (polisakarida) sawise dikonsentrasi. Minyak spora Ganoderma nggilap minangka cairan transparan kuning, komponen utama yaiku asam Ganoderma mengkilap, asam lemak tak jenuh, polisakarida Ganoderma mengkilap. Kanggo ngracun sel tumor kanthi langsung utawa ora langsung kanthi ngindhuksi utawa ningkatake fagositosis dening makrofag. Produk iki bisa nambah kekebalan awak, nyuda pelepasan roh, kurang napsu, mutah, rambut rontog amarga kemoterapi, analgesik, anti-inflamasi, detoksifikasi, nglindhungi ati, nambah fungsi organ pencernaan lan nyuda kolesterol getih.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita