• page_banner

Dibiayai kanthi publik menehi kesempatan luwih gedhe kanggo terus menehi konten kanthi kualitas dhuwur. Mangga dhukungan!

Adaptogens nyapu jagad kesehatan, kanthi cepet munggah minangka salah sawijining tren paling anyar sing bisa ningkatake kesehatan sampeyan.

Uga diarani Ganoderma lucidum, jamur reishi umume digunakake ing obat-obatan Wétan lan digunakake ing "praktik obat tradisional luwih saka 2.000 taun." Kaya jamur iki misuwur ing jagad kulon, sejatine langka banget, tuwuh "ing dhasar wit-witan," luwih milih macem-macem "lokasi sing panas lan lembab ing Asia."

Kapsul minyak spora Ganoderma ngemot triterpenoid asam Ganoderma, selenium, germanium organik, lan komponen aktif liyane, uga sawetara zat sing larut ing banyu (polisakarida) sawise dikonsentrasi. Minyak spora Ganoderma nggilap minangka cairan transparan kuning, komponen utama yaiku asam Ganoderma mengkilap, asam lemak tak jenuh, polisakarida Ganoderma mengkilap. Kanggo ngracun sel tumor kanthi langsung utawa ora langsung kanthi ngindhuksi utawa ningkatake fagositosis dening makrofag. Produk iki bisa nambah kekebalan awak, nyuda pelepasan roh, kurang napsu, mutah, rambut rontog amarga kemoterapi, analgesik, anti-inflamasi, detoksifikasi, nglindhungi ati, nambah fungsi organ pencernaan lan nyuda kolesterol getih.

Bebarengan karo panganan adhedhasar tanduran liyane, jamur reishi "ngemot serat panganan lan macem-macem mineral, vitamin, lan asam amino." Nanging, komponen khas jamur cilik iki yaiku isi "polisakarida, peptida, lan triterpenoid," sing bisa ana gandhengane karo efek kesehatan sing positif.

Suplemen bisa uga minangka cara paling gampang nalika nyoba golek kabeh nutrisi sing dibutuhake kanggo awak sing sehat! Sampeyan bisa nyelehake ing dompet, ndhelikake ing lemari obat, lan lelungan gampang. Suplemen Jamur Reishi Babagan Anyar iki ora mung organik nanging uga 100 persen vegan sing disertifikasi, proyek non-GMO sing diverifikasi, halal sing disertifikasi, lan bebas gluten. Campuran reishi iki kanggo ndhukung penuaan sing sehat kanthi njaga vitalitas, umur dawa, lan kesehatan. Botol 60 cacah regane $ 17,09.


Wektu kiriman: Jul-25-2020