• page_banner

Anti kanker, jamur obat iki efektif!

Ing kedadeyan kanker saiki, penting banget kanggo nyegah lan nglawan kanker! Riset medis mbuktikake yen paling ora 35% kanker gegandhengan karo panganan, mula diet sing bener penting bangetpencegahan kanker.

 ritablue150200026

jamur wangi  

Jamur minangka bandha ing panganan. Wong kuna ngarani "Ratu jamur" lan "raja vegetarian", sing nuduhake posisine ing jamur kasebut. Jamur iku nutrisi, enak lan nyenengake. Produk sing apik kanggo ndawakake umur.

 

Lentinan: minangka zat kanthi kegiatan fisiologis khusus lan bahan aktif sing paling efektif ing edhisi Lentinus. Iki bisa nyandhet kegiatan sel kanker lan ningkatake fungsi kekebalan manungsa. Iki dianggep minangka adjuvant kekebalan khusus limfosit T. Iki bisa ningkatake reaksi kekebalan stimulasi antigen, mulihake fungsi limfosit T lan kanthi efektif nglawan kanker.

 

RNA: bisa ngasilake interferon anti-kanker kanggo nyegah kanker.

 

Selenium: bisa kanthi efektif mbusak radikal bebas ing awak, nambah fungsi kekebalan manungsa, lan nyegah kanker lambung, kanker esofagus lan penyakit sistem pencernaan liyane.

 

 Black-Fungus-600px-1

Auricularia auricula

Auricularia auricula wernane ireng lan coklat, kenyel lan enak. Iki minangka produk kesehatan paling dhuwur amarga nutrisi sing akeh.

Auricularia auricula polysaccharide: Auricularia auricula polysaccharide minangka mucopolysaccharide asam sing diisolasi saka Auricularia auricula. Iki duwe efek anti-kanker, bisa ngatur kekebalan manungsa, lan nyegah kanker.

 

Kolagen tanduran: bisa ningkatake peristalsis gastrointestinal, ningkatake ekskresi panganan lemak usus, lan nyegah kanker rektum lan kanker sistem pencernaan liyane.

 

Auricularia auricula polysaccharide duwe peran anti-kanker, nanging polikakarida Auricularia auricula gampang kena pengaruh suhu, mula wektu masak ora kudu dawa banget. Supaya bisa nahan nutrisi sing efektif anti-kanker Auricularia auricula.

 anatthaphon210200016 (1)

Ganoderma lucidum

 

Ganoderma lucidum polisakarida: bisa mbantu ngatur fungsi kekebalan awak lan ningkatake kemampuan anti-kanker manungsa, utamane kanthi cara ing ngisor iki: bisa nambah kegiatan sel pembunuh alami, ngrusak sintesis DNA saka sel kanker lan nyandhet nyebarake sel kanker. Iki bisa nambah jumlah lan kegiatan limfosit B, nambah fagositosis fagosit, ningkatake sitotoksisitas sel pembunuh T lan mateni sel kanker. Iki uga bisa ningkatake sintesis asam nukleat lan protein, mbusak radikal bebas lan nglindhungi sel.

 

Ganoderma lucidum triterpenoids: duwe nyegah langsung sel tumor lan efek analgesik sing apik. Penelitian farmakologis kalebu anti-tumor, anti mikroba, hipolipidemik, respon anti-inflamasi, peraturan kekebalan lan liya-liyane.


Wektu kiriman: Aug-19-2021