• page_banner

7 mupangat gedhe ganoderma sing bisa dipangan jangka panjang

Apa Jamur Reishi?

Jamur Reishi kalebu sawetara jamur obat sing wis digunakake atusan taun, utamane ing negara-negara Asia, kanggo perawatan infeksi. Bubar iki, uga digunakake ing perawatan penyakit paru-paru lan kanker. Jamur obat wis disetujoni tambahan kanggo perawatan kanker standar ing Jepang lan China luwih saka 30 taun lan duwe riwayat klinis panggunaan aman minangka agen tunggal utawa dikombinasikake karo kemoterapi.

kegiatan protèktif, sedative, antioksidan, imunomodulasi, lan antineoplastik. Spora ngemot macem-macem komponen bioaktif kalebu polisakarida, triterpenoid, peptidoglikan, asam amino, asam lemak, vitamin, lan mineral. Sawise nggunakake kapsul bubuk spora Ganoderma lucidum, bahan aktif bisa modulasi sistem kekebalan awak, bisa ngaktifake sel dendritik, sel pembunuh alami, lan makrofag lan bisa modulasi produksi sitokin tartamtu, suplemen iki bisa nambah lemes amarga kanker lan bisa uga digunakake minangka pitulung turu; bisa uga duwe efek sing migunani ing jantung, paru-paru, ati, pankreas, ginjel, lan sistem saraf pusat.

Keuntungan saka ganoderma sing bisa dipangan jangka panjang:

1. Efek sedative lan analgesik ing sistem saraf pusat;

2. Mbantu sistem pernapasan ngatasi batuk lan ngilangi lendir batuk;

3. Bisa nguatake jantung, ningkatake sirkulasi koroner, mbubarake trombus, meksa getih ngisor, ngedhunake lemak getih lan nyuda pembentukan plak aterosklerosis ing sistem kardiovaskular;

4. Jaga, detoksifikasi lan regenerasi ati. Bisa nambah kegiatan macem-macem enzim lan nyuda gula getih ing sistem endokrin;

5. Bisa nyegah pelepasan histamin, medium anafilaksis, lan main peran anti-anafilaksis;

6. Bisa nambah toleransi awak kanggo hipoksia akut;

7. Nguatake sistem kekebalan awak, ningkatake kemampuan resistensi penyakit, perawatan penyakit, pencegahan penyakit, anti-tuwa, nyandhet tuwuhing sel tumor;


Wektu kiriman: Jul-25-2020