• page_banner

Powder Ekstrak Militer Cordyceps

Jinis: Ekstrak Jamur

Wangun: Bubuk

Bagéyan: awak woh

Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

Kelas: Bahan panganan

Katon: Wêdakakêna kuning coklat

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Tes dites: HPLC

Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.


Detail Produk

Tag Produk

Cordyceps, dikenal kanthi jeneng Cordyceps militaris, minangka kompleks jamur Cordyceps miltaris parasit ing larva lava moth bat lan larva. Cordyceps sing digawe kanthi artifisial bisa dipérang dadi rong jinis.

Proses Produksi

awak woh remella → Grind (luwih saka 50 meshes) → Ekstrak (banyu murni 100 ℃ telung jam, saben kaping telu) → concente → pangatusan semprotan → Inspeksi Mutu → Pengemasan → Simpenan ing Gudang

Lamaran

Panganan, Farmasi, Lapangan Kosmetik

Pasar Utama 

● Kanada ● Amerika ● Amerika Selatan ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Layanan Kita

● Tim profesional ing umpan balik 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, proses produksi sing wis diaudit.

● Sampel (10-25gram) kasedhiya kanggo pemeriksa keadilan.

● Wektu pangiriman cepet sajrone1-3 dina kerja sawise nampa pambayaran.

● Dhukungan pelanggan kanggo R&D produk anyar.

● Layanan OEM.

Gegayuhan

1. cordycepin ing Cordyceps minangka bahan antibiotik spektrum luas, anti-kanker lan anti-virus sing kuat.

2. Polisakarida ing Cordyceps bisa ngatur kekebalan, pertahanan tumrap tumors lan mbantu nglawan lemes. Iki uga nduweni fungsi nahan umur, antioksidan, nyuda gula getih lan efek liyane.

3. Asam Cordyceps ing Cordyceps bisa ningkatake metabolisme manungsa, ningkatake mikrokulasi, nyegah lan ngobati trombosis serebrum, pendarahan otak, infark miokard lan liya-liyane.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita