• page_banner

100% Kapsul Ekstrak Ganoderma Organik

Jinis: Ekstrak Jamur

Wangun: Bubuk

Bagéyan: awak woh

Jinis Ekstraksi: Ekstraksi banyu-etol

Kelas: Bahan panganan

Katon: kapsul

Bahan aktif: Polisakarida 30% -50%

Tes dites: HPLC

Panyimpenan: Simpen ing panggonan sing adhem lan garing, aja nganti cahya kuwat.

Umur rak: 2 taun yen disimpen kanthi bener.


Detail Produk

Tag Produk

Uga dikenal minangka Danzhi, pait lan ora beracun. Ngobati simpul dada lan Qi. Jamuran Ganoderma lucidum diarani suket ganoderma lucidum. Iki kalebu polyporaceae lan salah sawijining jamur obat. Fitur utama yaiku bentuk ginjel payung, setengah bunder utawa cedhak-bunder, coklat abang kanthi kilau kaya cat. Stipe lan payung duwe warna sing luwih peteng.

Proses Produksi

awak woh remella → Grind (luwih saka 50 meshes) → Ekstrak (banyu murni 100 ℃ telung jam, saben kaping telu) → concente → pangatusan semprotan → Inspeksi Mutu → Pengemasan → Simpenan ing Gudang

Lamaran

panganan

Pasar Utama

● Kanada ● Amerika ● Amerika Selatan ● Australia ● Korea ● Jepang ● Rusia ● Asia ● Inggris ● Spanyol ● Afrika

Layanan Kita

● Tim profesional ing umpan balik 2 jam.

● Pabrik sertifikasi GMP, proses produksi sing wis diaudit.

● Sampel (10-25gram) kasedhiya kanggo pemeriksa keadilan.

● Wektu pangiriman cepet sajrone1-3 dina kerja sawise nampa pambayaran.

● Dhukungan pelanggan kanggo R&D produk anyar.

● Layanan OEM.

Gegayuhan

Ganoderma lucidum (Ganoderma lucidum) minangka jamur kayu sing duwe reputasi tinggi ing obat tradisional lan akeh dipangan, dipercaya bisa ningkatake kesehatan lan umur dawa, nyuda resiko kanker lan penyakit jantung lan nambah sistem kekebalan awak. Sawise administrasi oral Ganoderma lucidum kapsul, bahan aktif bisa ngatur sistem kekebalan awak, ngaktifake sel dendritik, sel pembunuh alami lan makrofag, lan ngatur produksi sitokin tartamtu. Suplemen iki bisa nambah lemes sing gegandhengan karo kanker lan bisa digunakake kanggo mbantu turu.

company img-1company img-2company img-3company img-4company img-5company img-6


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita